Room Escape lisätehtävä

Oulun Mysteeri tarjoaa Escape-room pelejä, joissa pakohuoneita on jopa kolmea erilaista. Pakohuoneiden nimet ovat Unilelun painajainen, Tyhjän keräilijä ja Tapaus Larry B. Jokaiseen pakohuoneeseen mahtuu 1-5 pelaajaa.
 Mysteerin pakohuoneissa ei ole säikyttelyä, ahtautta eikä liiallista kilpailua. Pelien hinnat riippuvat pelaajamäärästä. Mitä enemmän osallistuneita on, sitä halvemmaksi hinta tulee jokaiselle.
Asiakkaiden arvostelut Oulun Mysteerin toimipisteestä ovat hyvät. Mysteeri myy myös lahjakortteja, jotka toimivat kaikissa sen toimipisteissä. Lahjakortti on voimassa 6kk.


Aiheeseen liittyvä kuva







Jyväskylässä hyvä room escapea tarjoava yritys on WayOut. WayOut on toiminnassa monessa muussakin kaupungissa. WayOutin peleissä tarvitaan loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja ja luovuutta. Huoneissa on vain yksi ulospääsy, ja aikaa on tasan 60 minuuttia.WayOut on hyvä pelipaikka niille, jotka haluavat pitää hauskaa ja pitävät uusista kokemuksista. Pakohuoneiden nimet ovat Paparazzi, Hangover ja Prison Break. Jotkut huoneista ovat ikärajoitettuja.
WayOut tarjoaa myös lahjakortteja joiden voimassaoloaika on 6kk.


Kuvahaun tulos haulle jyväskylä wayout

Kommentit

Suositut tekstit