Yritysten kestävä kehitys

                                Viking Line 

Kuvahaun tulos haulle viking line

Liikuntarajoitteisten matkustaminen/Esteettömyys

Terminaalissa ja laivoilla on wc:t liikkumis- ja toimintaesteisille matkustajille sekä kohtaamispaikka avustusta tarvitseville matkustajille. Terminaaleissa on myös hissit ja rullaportaat.

Laivalla saa vammaiselle sopivan hytin, mutta siitä pitää ilmoittaa viimeistään 48h ennen matkan alkua.

Viking Linella opas- ja avustajakoirat kulkevat ilmaiseksi.

Sivulla varoitetaan että pyörätuolilla liikkuminen saattaa olla hankalaa Viking FSTR:llä ja Roselalla. Myöskään muilla aluksilla suuremmilla pyörätuoleilla/permobiileilla ei pääse aivan joka paikkaan.


Turvallisuus

Viking line on saanut kansainvälisen ismc-todistuksen, joka osoittaa että Viking Line täyttää erittäin korkeat turvallisuus vaatimukset. Varustamo ja laivan päällystyö valvovat, että kaikki osaavat oman erikoistehtävänsä turvallisuusorganisaatiossa. Laivalla tehdään myös säännöllisiä turvatarkastuksia. 

Turvallisuus-osiossa on myös erikseen linkki sivulle, josta saa perehdyttävämpää turvallisuustietoa matkustajille. 


Ympäristö/Ekologisuus

 Viking Line toimii meriympäristössä, ja tekee jatkuvasti töitä Itämeren ja sen saariston elinvoimaisuuden säilyttämiseksi. Viking Line on kerännyt 50 000€ Tvärminnen eläintieteelliselle asemalle, joka on maan suurin Itämeritutkimuksen keskus. Viking Linen innovatiiviselle ympäristötyölle on myönnetty paljon eri ympäristöpalkintoja. 


Sivustolla ei kerrottu eettisyydestä/taloudellisuudesta/kulttuurisuudesta.


Kommentit

Suositut tekstit