matkamessut


                                                       Matkamessut 2k18


Mielestäni parhain osasto oli Tuurin Kyläkaupan osasto. Tuurin Kyläkaupan suuri rengas/hevosenkenkä näkyi kauas, ja halusin mennä sinne heti. Yllätyksenä huomasin, että kyläkaupan toimitusjohtaja Vesa Keskinen oli itse paikalla. Uskon että tämä toi suurimman osan asiakkaista. Osastolta sain mukaani kalenterin, ja esitteen Tuurin kyläkaupasta ja sen Miljoona-tivolista. Asiakaspalvelusta jäi positiivinen mieli.








Taas vähiten kiinnostava osasto oli Apollon osasto, joka mainosti lomamatkoja. Osasto oli melkein tyhjä, eikä näkyvyyttä ollut ollenkaan. Myöskään asiakkaita ei ollut paljoa, ja koko osasto oli aika hiljainen.








Parhaan asiakaspalvelun koin FitWorld Travel osastolla. Tällä osastolla oli vain yksi nuori asiakaspalvelija, mutta hän hoiti hommansa ammattimaisesti. Otti ystävällisesti vastaan, ja selitti osastonsa toiminnan selkeästi. Vaikka itse FitWorld Travel ei minua juuri kiinnostanut, hyvä asiakaspalvelu jäi mieleen.





Huonoa asiakaspalvelua en kohdannut millään osastolla jossa kävin, ja en tuntenut että missään olisi voinut olla parantamisen varaa.



Kommentit

Suositut tekstit