Perehtyminen työssäoppimispaikkaan


Amerikkalainen keila/viihde-ravintola fifth avenue, (sijainti Sibeliuksenkatu 2.)

Kuvahaun tulos haulle fifth avenue ravintola














Omistaja/ylläpitäjä: Äiti-tytär omisteinen

Toimiala: ravintola-ala

Perustusvuosi: 2015

Liikeidea ja toiminta-ajatus: Amerikkalainen keila-viihde ravintola.
Kohderyhmät: perheet, yksityiset, yritysryhmät esim: polttarit, synttärit  ja tykyjuhlat.

Yrityksen henkilökunta: salitarjoilijat, ammattikokit, saliapulaiset, keilarata-huoltaja, siistijät

Mitä taitoja työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen?: Asiakaspalvelu, anniskelu, kokeilla ruoan laitto, tilauksien hallinta, asiakasryhmien kokonaisuuksien hallinta, ennakoinnin tärkeys ravintola-alla.

Miten yritys on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä seurataan? Fiftarille on tärkeää sekä laatu että määrä. "Haluamme tuottaa asiakkaalle elämyksen, johon sisältyy palvelu, ruoka, toiminta, viihtyvyys sekä sisustus."

Sitä seurataan asiakas palauttein sekä laadun tarkkailulla ja jatkuvalla kehityksellä.

Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?: whatsappin kautta, tietokansion tai salin sisäisen vihon välityksellä.

Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?: Riippuu työnkuvasta: Keittiössä keittiöpäällikkö yhdessä ravintolapäällikön kanssa, salissa ravintolapäällikkö sekä kirjalliset muistiinpanot.

Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?:Henkilöstölle ilmainen keilaus, yhteiset virkistysillat, säännölliset terveystarkastukset.

Millainen on yrityksen imago ja miten sitä tuodaan esille?: Yrityksessä nostetaan esille hiukan eri puolia riippuen kohderyhmästä, mutta pääasiallisina nostoina: perheet, seniorit, vapaa-aika.

Kommentit

Suositut tekstit