Tehtävä 3
Kulinaristinen matka Hämeeseen.
Hämäläiseen pitopöytään kuuluvat olennaisena osana erilaiset laatikot, ja hämäläisen ruuan maisemaan kuuluu erityisesti viljapeltojen ja metsien tarjoamat raaka-aineet.
Päivä 1
Aamiainen: Viljaleipä, tuoreet marjat ja hedelmät.
Lounas: Lihakeitto, sen kanssa ruisleipä.
Päivällinen: Peruna- ja lanttulaatikko. Juomana maito.
Päivä 2
Aamiainen: Rukiinen leipä, talkkuna viilin/jogurtin kanssa.
Lounas: Kasvissosekeitto.
Päivällinen: Riistaliha, peruna ja vihannekset. Juomana maito.
Päivä 3 (Ahveniston kodassa nautittu)
Aamiainen: Muurinpohjaletut, paistetut vaahtokarkit, kodassa valmistettuna
Lounas: Kanavartaat, herkkusienet (nuotiossa grillatut)
Päivällinen: Naudan grillipihvi nuotiolla grillattuna, paistinperunat
Todella hyvin olet tehnyt tämän tehtävän.
VastaaPoista