Tehtävä 3


Kuvahaun tulos haulle nuotio vaahtokarkit

                                             
                                                  Kulinaristinen matka Hämeeseen.

Hämäläiseen pitopöytään kuuluvat olennaisena osana erilaiset laatikot, ja hämäläisen ruuan maisemaan kuuluu erityisesti viljapeltojen ja metsien tarjoamat raaka-aineet. 

Päivä 1

Aamiainen: Viljaleipä, tuoreet marjat ja hedelmät.

Lounas: Lihakeitto, sen kanssa ruisleipä.

Päivällinen: Peruna- ja lanttulaatikko. Juomana maito.


Päivä 2

Aamiainen: Rukiinen leipä, talkkuna viilin/jogurtin kanssa.

Lounas: Kasvissosekeitto.

Päivällinen: Riistaliha, peruna ja vihannekset. Juomana maito.


Päivä 3 (Ahveniston kodassa nautittu)

Aamiainen: Muurinpohjaletut, paistetut vaahtokarkit, kodassa valmistettuna

Lounas: Kanavartaat, herkkusienet (nuotiossa grillatut)

Päivällinen: Naudan grillipihvi nuotiolla grillattuna, paistinperunat

Kuvahaun tulos haulle ahvenisto kota




Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit