Terveysmatkailu

1. Uimahalli, Aulangon kylpylä, Ahveniston maa-uimala. Kuntosalit. Jäähallit.

2.Suomessa on hyvä julkinen ja yksityinen terveydenhoito. Suomessa tarjotaan erikoissairaanhoidossa syöpähoitoa paketteina, ortopediaa ja neurokirurgisia leikkauksia. Hyvä esimerkki on Savonlinnassa toimiva klinikka Helena, joka tarjoaa pääasiassa rintasyöpähoitoja ja plastiikkakirurgiaa. Suomessa tarjotaan myös päiväkirurgiaa, kosmeettisia  toimenpiteitä sekä hammashoitoa turisteille. 

Suomen implanttimatkat järjestää halukkaille terveysmatkailupaketteja Unkarin Budapestissa sijaitsevalle klinikalle hammashoitoihin, hammasimplanttien asennukseen. Suomen implanttimatkat auttavat asiakasta lentolipun varauksessa, ja järjestävät hotellin sekä lentokenttäkyydit kohteessa.   

Finnhealth on Kuopion yliopistollisen sairaalan ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoama terveysmatkailu palvelu etenkin ulkomaalaisille asiakkaille. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille yksilöllisiä palveluita lääketieteen eri erikoisaloilta, kuten neurokirurgiasta, urologiasta, ortopediasta, ja spykiatrista. Finnhealth järjestää asiakkaille tarvittaessa lääkäripalveluiden lisäksi myös matkat, majoituksen, ja tulkkaus- sekä liikkumisapua.

Medifi Healthcare Oy järjestää suomalaisille terveyspalvelumatkoja Intiaan. Suurimmaksi osaksi matkat koskevat syöpähoitoja Intian New Delhissä sijaitsevassa sairaalassa, mutta yrityksen kautta on mahdollista saada myös plastiikka- ja silmäkirurgisia toimenpiteitä ulkomailla.  Yritys järestää asiakkaalle kohdemaassa niin sairaala- kuin hotellimajoituksen, ohjelmajärjestelyt vapaapäiville, ja suomen kielisen palvelun/tulkin sairaalassa.

Elite Klinik on Viron Tartossa sijaitseva hedelmöitys- eli lapsettomuushoitoja tarjoava yritys. Sieltä voi saada apua lapsettomuuden hoitoon. Elite Klinik järjestää tarvittaessa asiakkaalle majoituksen klinikalla tai hotellissa Tartossa, ja he myös neuvovat matkustamisessa klinikalle.


BLU meditravel on turkin Istanbulissa silmäkirurgiaa tarjoava yritys, joka tarjoaa silmän laser-leikkauksia. Yritys järjestää lentomatkat kohteeseen, sekä kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä. Yritys järjestää myös matkaoppaan palvelut. 

Virossa suosittuja ja edullisia kohteita ovat kylpylät, Latviassa Riiassa voi patikoida tai pyöräillä luonnonsuojelualueella, Intiassa Etelä-Goa tarjoaa matkailijalle kehittyneitä rantalomakohteita ja kylpylähoitoja. Unkari hemmottelee Budapestin kylpyläkulttuurilla tai vierailuilla maaseudun viinitiloilla.  


3. Hiihtokeskukset (Ruka ja Levi), harrastuskohteet, Puuhamaat,  kylpylä-ja vapaa-aikakeskukset (kylpylähotelli Caribia).  

Kommentit

Suositut tekstit